Helaas is de salon in verband met de maatregelen omtrent het Corona-virus t/m 28 april a.s. gesloten. Ik hoop mijn werkzaamheden daarna op korte termijn te kunnen hervatten. Natuurlijk ben ik online bereikbaar voor huid- & productadvies en blijft de webshop gewoon open!

Boek nu via onderstaande Online Agenda onder het kopje “Service van Vitamine-J” de gratis “Online SkinCheck voor 100% doeltreffende huidverbetering” en/of de “Online Summer SkinCheck voor jouw persoonlijke Zonadvies!”. U ontvangt dan automatisch een vragenlijst voor meer huidadvies. U ontvangt na het invullen van dit formulier zo spoedig mogelijk uw persoonlijke advies in uw inbox! Mochten er nog aanvullende vragen zijn, dan is beeldbellen ook een optie! Dan kan ik op afstand uw huid / huidtype beoordelen en u voorzien van advies op maat.

Voor het ontvangen van deze online vragenlijst moet U helaas wel een fictieve afspraak maken in de agenda. Selecteer daarvoor bijvoorbeeld een datum in mei. Deze afspraak wordt na het retour ontvangen van de vragenlijst direct gecancelled. U maakt dus geen live afspraak. Een beetje omslachtig, alleen is dit de enige manier waarmee dit formulier automatisch wordt verstuurd en opgeslagen in uw online klantenkaart. U kunt mij ook een e-mail sturen, dan stuur ik het formulier aan U op!

Ook zonder behandelingen in de salon werken we aan huidverbetering & huidbescherming op afstand!

Gezonde groet,

Judith Vitamine-J

Boeken via de Online Agenda!

Met onze online agenda kun je op een eenvoudige manier 24/7 Jouw eigen Vitamine-moment inboeken.

Na 1 keer invullen worden je contactgegevens automatisch onthouden op het apparaat dat je gebruikt (mobiel, computer/laptop, iPad, etc.). Indien je de agenda opent via je mobiel, kun je bij Android in het menu rechtsbovenin via “Toevoegen aan startscherm” of bij iPhone in het menu onderin “Zet op beginscherm” de Boekingsapp aan je telefoon toevoegen. Zo heb je de agenda altijd bij de hand. Ook kun je eenvoudig inloggen met je Facebook account.

Je afspraak wordt per e-mail bevestigd en je krijgt twee dagen van tevoren een herinneringsmail, zodat je je afspraak niet kunt vergeten! Eventuele vragen en/of opmerkingen kun je vermelden in het opmerkingenveld van de online agenda. Mocht je na je online boeking geen bevestiging ontvangen, neem dan even contact met mij op via de e-mail. De kans bestaat dan, dat je afspraak niet bij mij in de agenda staat.

In het nieuwe systeem kun je – indien je meerdere behandelingen wilt boeken en/of extra behandelopties aan je behandeling wilt toevoegen – nu heel gemakkelijk meerdere opties onder de categorie ‘Extra modules’ of ‘Upgrades’ in de online agenda aanklikken. Let op: dit zijn opties die alleen geboekt kunnen worden in combinatie met een Gezichtsbehandeling of Healthness behandeling. Onderaan zie je in je winkelmand hoeveel opties je hebt aangeklikt en wat de totale kosten zijn.

Alvast bedankt voor je online boeking bij Vitamine-J!

Kom je er niet uit of staat Jouw behandeling of gewenst tijdstip er niet tussen, neem dan even contact met mij op, dan kijk ik wat ik voor je kan doen!