“Be Well for your Well-being @Vitamine-J

Wellness/Healthness behandelingen

Ik bied diverse behandelingen aan die bijdragen aan “Jouw Well-being”. Daarbij sta Jij centraal! Wil je in deze hectische tijd goed voor Jezelf zorgen? Zorgen dat je hoofd weer luistert naar je lichaam, weer in connectie komt met Jouw lijf? Wil je meer energie en beter kunnen ontspannen, zodat jouw lichaam weer in staat wordt gesteld om zichzelf te helen? En dat zonder dat het te zweverig wordt? Dan ben je bij mij aan het juiste adres voor een van onderstaande stress release behandelingen:

Wellness behandelingen:

Rug-, nek- & schoudermassage € 38,= (+/- 30 min.) (Ladies only)

Ontspannen rugmassage. Kom weer even helemaal tot rust en in je lijf!

Let wel, er zijn ook redenen waarom iemand niet (absolute contra-indicaties) of slechts gedeeltelijk (relatieve contra-indicaties) mag worden gemasseerd, tenzij er toestemming is van de behandelende arts en/of specialist. Raadpleeg bij twijfel altijd je arts of specialist.

Nieuw! Jaipur Stress Relief (body & face) € 94,00 (+/- 90 min.)

In deze nieuwe behandeling voor body & face wordt gewerkt met warme fonkelende edelstenen, Ayurvedische massages en weldadige kruidenolie… 

 • Epileren/harsen wenkbrauwen (bijwerken)
 • Rugmassage o.a. met warme olie & edelstenen
 • Reiniging gezicht
 • Dieptereiniging gezicht
 • Verwijderen onzuiverheden
 • Edelsteenmassage gezicht, decolleté en nek-/schoudergebied
 • Intense Touch moment (power & masker) gezicht
 • Marmapunten voorzijde lichaam
 • Dag- of nachtverzorging met power (serum) en oogcrème
 • Kopje kruidenthee

Healthness behandelingen:

Heal-Me behandeling © € 59,= (+/- 60 min.) / € 89,= (+/- 90 min.) 

Tijdens een healing maak ik o.a. gebruik van Reiki. Reiki is een zeer krachtige, Japanse heelkunst. Het is een universele energie die door handoplegging wordt doorgegeven. Een Reiki-behandeltraject gaat echter verder dan alleen handoplegging. Naast een stuk ontspanning is het doel van een sessie om verlichting te bieden aan een fysieke en/of emotionele klacht, bv. meer in balans, beter slapen, minder angstig, meer voor jezelf kiezen, blokkades loslaten, minder stress, etc.

Ik adviseer voor het grootste effect om meerdere sessies (verschilt per persoon) in te plannen met tussenpozen van 2-4 weken. Dit omdat je lichaam aangezet wordt om zichzelf te helen. Aangezien we de oorzaak aanpakken van de klacht en niet het symptoom, duurt het vaak langer voordat er daadwerkelijk verbetering plaats vindt. Verder verschillen de sessies per keer qua inhoud. Naast handoplegging gebruik ik o.a. hartfocusoefeningen, 5-elementenoefening, chakrabalancing technieken en de healing journey.

Tijdens deze behandeling houd je je kleding gewoon aan, trek bij voorkeur een joggingbroek en warme sokken aan (geen spijkerbroek).

Balance-Me Massage © € 59,= (+/- 60 min.)

De Balance-Me massage is een zachte energetische massage, voornamelijk gericht op het in balans brengen van je 7 hoofdchakra’s en jouw aura. Deze massagevorm wordt gecombineerd met Reiki-technieken, schudtechnieken en een voet- & handmassage.

Deze 7 hoofdchakra’s vormen een energienetwerk dat door ons hele lichaam en aura beweegt. Een verstoring op fysiek gebied, bijvoorbeeld door voeding of mentale spanning, zal zich uiten in de getroffen chakra’s en vervolgens in het aura. Omgekeerd zal een verstoring in het aura, bijvoorbeeld door leefomgeving, straling, mensen om je heen, zich na enige tijd ook manifesteren in een of meerdere chakra’s. Zo raakt je hele energiesysteem verstoord en ontstaat er een onbalans. Je zult merken dat deze massage na 1 behandeling al een helende invloed heeft.

We nemen naast de 7 chakra’s en het aura ook je voeten en handen mee voor de complete ervaring!

Tijdens deze massage houd je je kleding gewoon aan, trek bij voorkeur een joggingbroek en warme sokken aan (geen spijkerbroek).

Energize-Me Massage © € 65,= (+/- 60 min.) / XL  € 89,= (+/- 90 min.) (Ladies only)

Onderstaand filmpje geeft een korte impressie van de “Energize-Me Massage ©”.

De Energize-Me is een combinatie behandeling van Reiki, energetische massage & acupressuurtechnieken. Een massage die je weer helemaal doet opladen. Waarbij de behandeling iedere keer anders kan zijn, aangezien ik op maat werk. Daar waar behoefte is aan meer aandacht en/of energie focussen we de behandeling op. Blokkades worden opgeheven en je lichaam wordt in staat gesteld om zichzelf te helen.

Tijdens deze massage hou je je ondergoed & bh aan.

Naast de 60 minuten behandeling bied ik ook een XL-variant aan van 90 minuten. En kun je de 60 minuten behandeling ook combineren met een mini-Facial genaamd de Xtra-variant:

Energize-Me Massage Xtra © € 95,= (+/- 90 min.) (Ladies only)

De Energize-Me behandeling van 60 minuten wordt vooraf gegaan met een mini-facial van 30 minuten.

 • Epileren/harsen wenkbrauwen (bijwerken)
 • Reiniging (enkel)
 • Dieptereiniging (milde scrub of fruitzuurscrub)
 • Aanbrengen Power (serum) en ‘leave on’ Masker.

Op al onze behandelingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing!