Wellness/Healthness behandelingen

Wellness behandelingen:

Rug-, nek- & schoudermassage € 38,= (+/- 30 min.)

Ontspannen rugmassage. Kom weer even helemaal tot rust en in je lijf!

Let wel, er zijn ook redenen waarom iemand niet (absolute contra-indicaties) of slechts gedeeltelijk (relatieve contra-indicaties) mag worden gemasseerd, tenzij er toestemming is van de behandelende arts en/of specialist. Raadpleeg bij twijfel altijd je arts of specialist.

Healthness behandelingen

Reiki behandeling € 59,= (+/- 60 min.)

Reiki is een zeer krachtige, Japanse heelkunst. Het is een universele energie die door handoplegging wordt doorgegeven. Een Reiki-behandeltraject gaat echter verder dan alleen handoplegging. Naast een stuk ontspanning is het doel van een sessie om verlichting te bieden aan een fysieke en/of emotionele klacht, bv. meer in balans, beter slapen, minder angstig, meer voor jezelf kiezen, blokkades loslaten, etc.

We adviseren voor het grootste effect om minimaal 4 sessies in te plannen. De sessie kan per keer qua inhoud verschillen. Naast handoplegging gebruik ik o.a. hartfocusoefeningen, chakrabalancing en de healing journey.

Tijdens deze behandeling kun je je kleding gewoon aanhouden, trek bij voorkeur een joggingbroek en warme sokken aan (geen spijkerbroek).

Chakra Balancing Massage € 59,= (+/- 60 min.)

Chakra Balancing is een zachte energetische massage, voornamelijk gericht op het in balans brengen van je 7 chakra’s en jouw aura. Deze massagevorm wordt gecombineerd met Reiki-technieken.

Deze 7 hoofdchakra’s vormen een energienetwerk dat door ons hele lichaam en aura beweegt. Een verstoring op fysiek gebied, bijvoorbeeld door voeding of mentale spanning, zal zich uiten in de getroffen chakra’s en vervolgens in het aura. Omgekeerd zal een verstoring in het aura, bijvoorbeeld door leefomgeving, straling, mensen om je heen, zich na enige tijd ook manifesteren in een of meerdere chakra’s. Zo raakt je hele energiesysteem verstoord en ontstaat er een onbalans. Je zult merken dat deze massage na een behandeling al een helende invloed heeft.

We nemen naast de 7 chakra’s en het aura ook je voeten en handen mee voor de complete ervaring!

Tijdens deze massage kun je je kleding gewoon aanhouden, trek bij voorkeur een joggingbroek en warme sokken aan (geen spijkerbroek).

Energize-Me Massage € 65,= (+/- 60 min.)

De Energize-Me is een combinatie behandeling van Reiki, energetische massage & acupressuurtechnieken. Een massage die je weer helemaal doet opladen. Waarbij de behandeling iedere keer anders kan zijn, aangezien we op maat werken. Daar waar behoefte is aan meer aandacht en/of energie focussen we de behandeling op. Tijdens deze massage hou je je ondergoed & bh aan.

Op al onze behandelingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing!