Bindweefselmassage

Bindweefselmassage is een stevige massagetechniek waarbij de huid wordt gerold en opgepakt om de bindweefsellaag tussen huid en spieren aan te pakken. Op deze manier verbetert de doorbloeding, komen verklevingen los en wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd. Dit maakt de huid steviger en flexibeler. Rimpels worden minder diep en de kwaliteit van je huid verbetert. Met als resultaat een gezond gelaat.

Daarnaast werkt deze techniek ook zeer ontspannend. Je houdt namelijk veel spanning vast in je gezicht. Met behulp van deze stevige massagetechniek maak je alle spanningen los, wat ook zorgt voor een ontspannen gezichtsuitdrukking.

Door regelmatig een bindweefselmassage te boeken, bereik je het beste resultaat. Je huid gaat namelijk alle goede vitamines, mineralen en witte bloedlichaampjes sturen naar je gezichtshuid om je huid te herstellen. Tevens maakt je huid bindweefsel aan in je onderste huidlaag. Dit proces duurt een huidcyclus (meestal 4 tot 6 weken).

Ook is regelmatig onderhuid nodig voor het bereiken van het natuurlijke botox-effect!

Bij schoonheidssalon Vitamine-J in Zeist wordt een bindweefselmassage van gezicht en decolleté al aangeboden vanaf de 90 minuten gezichtsbehandelingen. Tevens bied ik meerdere kuurbehandelingen aan, waarin  bindweefselmassage vaak een terugkerend onderdeel uitmaakt van de behandeling.

Ter ondersteuning van binnenuit adviseert schoonheidssalon Vitamine-J in Zeist om Nutricosmetics (voedingssupplementen voor de huid) bij te suppleren. De SkinBase van LavieSage is een product dat speciaal ontwikkeld is om de aanmaak van bindweefsel te stimuleren.