Fruitzuren

Alpha Hydroxy Acids zijn krachtige organische fruitzuren komen uit de natuur en verwijderen dode huidcellen, stimuleren huidvernieuwing en geven een frisse uitstraling. Fruitzuren helpen huidveroudering tegen te gaan doordat ze de productie van het collageen verhogen.

Tijdens de anti-aging behandelingen gebruik ik (indien de huid dat toelaat) een dieptereiniging met fruitzuren om de huid intensief te reinigen en voor het beste resultaat volgt u het Cenzaa 6 stappen advies:

1. Velvet Creamy Milk / Rise & Shine Cleanser / Velvet Mist / Illuminating Mist / Age Benefit supplement / Bioactive Skin Supplement
2. Crystal Orange Cleanser
3. Illuminating Skin Peel 10% / Plump it Up Lipcare
4. Cenzaa 24H Cream, afgestemd op huidtype / suprême Look
5. Cenzaa Intense Masq, afgestemd op huidtype
6. Lovely Radiance / Facial Protection

Zie uw huid verbeteren door de versnelde celvernieuwing. Uw huidstructuur wordt verfijnd. Een mooie egale huid ontstaat door de diepe reiniging van de poriën. De ultieme huidoppepper!

Alle Cenzaa producten waar ‘Illuminating’ voor staat bevatten deze fruitzuren. Dit zijn dus intensieve dieptereinigers met anti-aging effect! De Illuminating Skin peel producten 5% en 10% bevatten een Glycolic Exfoliating Formula (hoge dosering zuren) en salicylzuur waarmee ontstekingen worden geremd. Lees hier meer over in onze webshop.
Illuminationg Skin Peel 10% is prachtig in te zetten als thuiskuur en dient ter voorbereiding op een fruituurkuur gebruikt te worden. Breng de Illuminating Skin Peel aan op een gereinigde huid en laat deze 2 minuten volledig inwerken. Breng vervolgens een van de Cenzaa 24H Creams of andere Profusion producten aan. Sluit af met de Cenzaa sunshield voor optimale DNA bescherming