Heal-Me behandeling© XL € 92,50 (+/- 90 min.) 

Tijdens een healing maak ik o.a. gebruik van Reiki. Reiki is een zeer krachtige, Japanse heelkunst. Het is een universele energie die door handoplegging wordt doorgegeven. Een Reiki-behandeltraject gaat echter verder dan alleen handoplegging. Naast een stuk ontspanning is het doel van een sessie om verlichting te bieden aan een fysieke en/of emotionele klacht, bv. meer in balans, beter slapen, minder angstig, meer voor jezelf kiezen, blokkades loslaten, minder stress, etc.

Ik adviseer voor het grootste effect om meerdere sessies (verschilt per persoon) in te plannen met tussenpozen van 2-4 weken. Dit omdat je lichaam aangezet wordt om zichzelf te helen. Aangezien we de oorzaak aanpakken van de klacht en niet het symptoom, duurt het vaak langer voordat er daadwerkelijk verbetering plaats vindt. Verder verschillen de sessies per keer qua inhoud. Naast handoplegging gebruik ik o.a. hartfocusoefeningen, 5-elementenoefening, chakrabalancing technieken en de healing journey.

Tijdens deze behandeling houd je je kleding gewoon aan, trek bij voorkeur een joggingbroek en warme sokken aan (geen spijkerbroek).

 

Op al onze behandelingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing!