Losse MLD-behandelingen bij ooglidcorrectie

Manuele lymfedrainage (MLD) is een zeer geschikte massagetechniek als voor- en nabehandeling van cosmetische ingrepen, zoals bijvoorbeeld een ooglidcorrectie. MLD is nu ook los te boeken en/of in kuurverband. Ik werk conform de enige medische erkende lymfedrainage van Dr. Vodder. Een hele zachte spiraalvormige massage waarbij druk wordt uitgeoefend op de lymfeklieren en banen om het lymfestelsel te stimuleren om lymfevocht af te voeren. Door deze pompende massagetechniek wordt de lymfe enorm gestimuleerd. Dit proces telt normaal 4 tot 6 keer per minuut en na pulsatie wordt dit 30 keer per minuut.

Cosmetische ingrepen hebben een zichtbaar beter en sneller resultaat als deze gecombineerd worden met meerdere lymfedrainage-behandelingen. Steeds meer plastische en cosmetische chirurgen adviseren hun cliënten om zich te laten behandelen met MLD bij een geregistreerde schoonheidsspecialist.

Na een cosmetische ingreep, zoals bijv. een ooglidcorrectie, is de huid en het daaronder liggend weefsel beschadigd. Als reactie hierop vormt het lichaam oedeem. Dit is vocht dat zich ophoopt omdat het vocht niet goed kan worden afgevoerd door de verstopte lymfevaten. Hierdoor worden er ook minder afvalstoffen afgevoerd. Het opgehoopte vocht ontsiert niet alleen, maar voelt ook vervelend aan. Dankzij Manuele Lymfedrainage verdwijnt het oedeem. Ondersteun je ingreep met deze natuurlijke en non-invasieve massagetechniek.

Manuele lymfedrainage is ook geschikt bij acne, rosacea, eczeem, een onrustige huid en stress en is standaard onderdeel van de TransformAge gezichtsbehandeling.