In de praktijk werk ik met de hoogwaardige voedingssupplementen van het merk Nutramin. Nutramin is sinds 2017 het Nederlandse moederbedrijf van LavieSage, waar ik al meer dan 10 jaar ‘van binnenuit’ mee werk en sinds dit jaar ook ‘van buitenaf’.

Nutramin is in de jaren ’80 begonnen als kliniek. Vanuit deze kliniek ontstond een constante vraag naar gezondheidsproducten en werd er veel ervaringen met behandelconcepten opgedaan. De Nutramin productlijn bestaat uit vitaminen, mineralen, kruiden, vetzuren, aminozuren en enzympreparaten. Daarnaast bevat deze productlijn een ruime selectie multi preparaten en producten die voor specifieke doeleinden zijn samengesteld. Nutramin beschikt over een eigen wetenschappelijke afdeling en een advisory board bestaande uit artsen, therapeuten en wetenschappers. Deze houden de wetenschappelijke ontwikkelingen scherp in de gaten, zet ze om in innovatieve ideeën en ontwikkelt vervolgens passende voedingsadviezen en superieure voedingssupplementen.

Naast het opbouwen van je weerstand en andere specifieke gezondheidswensen, kunnen deze producten aanvullend worden ingezet bij huidklachten en/of verbeteringswensen, naast de LavieSage-lijn. Bovendien zijn de reeds bestaande producten uit de LavieSage ‘Vitality lijn’ onderdeel geworden van het Nutramin assortiment.