Reiki op afstand…

Hoe toepasselijk in deze tijden: een Reiki behandeling zonder fysiek contact! De Reiki afstandsbehandeling helpt op lichamelijk, emotioneel en mentaal gebied en heeft dezelfde effecten als een normale Reiki behandeling in de praktijk. Deze behandeling gaat voorbij tijd & ruimte, het maakt daarbij dus niet uit of iemand zich bevindt aan de andere kant van de wereld of een straat verderop. Deze behandeling kan juist nu een “extra steuntje in de rug” geven. Uiteraard ben ik voor deze officiële Reiki methode opgeleid.

Voordat de behandeling start hebben we eerst even telefonisch contact om af te stemmen. Tevens is beeldbellen via de computer ook een fijne optie hiervoor om goed te kunnen intunen. Ik heb je volledig naam nodig en de plaats waar je bent.

Het is belangrijk dat je je tijdens de sessie op een rustige plek bevindt en niet wordt gestoord. Ga bij voorkeur even liggen op bed of op de bank. Zo ben je beter in staat om de Reiki energie te ontvangen.

Na de sessie kun je – indien je daar behoefte aan hebt – nog even je bevindingen telefonisch of via de mail terugkoppelen.