RYJVK Basalt Treatment € 67,50 (+/- 60 min.)

Ga mee op een indrukwekkende reis naar het zuidelijkste puntje van het IJslandse vaste land, Vik. Vik is vooral bekend vanwege zijn bijna zwarte strand, de adembenemende zwarte basaltrotsen en basaltzuilen die oprijzen uit de zee. Dit vulkanisch gesteente, gevormd door de stolling van lava, is de inspiratiebron geweest voor de RYJVK Basalt Treatment. De kracht van de hoogwaardige RYJVK producten, de heerlijke geuren, de verwarmende massagetechnieken met basaltstones nemen je mee naar deze unieke plek in IJsland.

Droom 60 minuten weg met een zacht mousserend en tintelend reinigingsritueel op basis van thermaal water en plant- en kruidenextracten. De Enzym Polish zorgt voor een ultra zachte en gladde huid. De Basalt Sensage is een verwarmende massage beleving welke zorgt voor een optimale doorbloeding en opname van de hoogwaardige werkstoffen. Het Velvety VIT-E Oil Masq voorziet de huid van een boost aan energie en wist sporen van vermoeidheid.

Voor een sneak preview van deze behandeling: klik hier!

  • Welkomstritueel (hot towels en nek-/schouderstretch) met warme Velvety VIT-E Oil
  • Reiniging met de Thermal Cleansing Foam en Mineral Hydra Mist
  • Dieptereiniging (dubbel) met Enzym Peeling en Spicy Skin Shock zuurstofmasker (desgewenst worden de wenkbrauwen bijgewerkt*)
  • Basalt Sensage (massage gelaat met VITC Oil Elixer en warme basalt stones)
  • Velvety VIT-E Oil Masq (met oor- & hoofdhuidmassage)
  • Dag- of nachtverzorging met oogcrème
  • Persoonlijk huidadvies

*Indien de wenkbrauwen opnieuw in model moeten worden gebracht, kan voor de extra behandeltijd een surplus in rekening worden gebracht.

Wil jij voor jouw Droomreis naar RYJVK een ‘Upgrade’ boeken, zodat je Tax Free je travelset, de Daily Essentials Kit, shopt? Dat kan in de Online afspraak module onder ‘Upgrade bij Gezichtsbehandelingen’ of per mail. Je ontvangt dan maar liefst 21% korting op dit geweldige souvenir in combinatie met je RYJVK gezichtsbehandeling!

 

Op al onze behandelingen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing!