RYJVK Crispy & Basalt Treatment € 92,50 (+/- 90 min.)

Ga mee op een indrukwekkende reis naar het zuidelijkste puntje van het IJslandse vaste land, Vik. Vik is vooral bekend vanwege zijn bijna zwarte strand, de adembenemende zwarte basaltrotsen en basaltzuilen die oprijzen uit de zee. Dit vulkanisch gesteente, gevormd door de stolling van lava, is de inspiratiebron geweest voor de RYJVK Basalt Treatment. De kracht van de hoogwaardige RYJVK producten, de heerlijke geuren, de verwarmende massagetechnieken met basaltstones nemen je mee naar deze unieke plek in IJsland.

Naast dezelfde mooie elementen die in de 60 minuten behandeling geboden worden, is de 90 minuten behandeling uitgebreid met de ijskoude Cryo Oil Massage; de manier waarop warm en koud effecten zich in deze behandeling afwisselen, is een waanzinnige ervaring en weerspiegelt de warme thermaalbaden,  zwarte basalt stranden en de ijzige kou van IJsland. Daarnaast besteden we in deze 90 minuten durende behandeling aandacht aan de vergeten contouren. We bieden een Contouring Decolleté Treatment aan waarbij met milde fruitzuren gezorgd wordt voor een egaler, zichtbaar stralender en gladder decolleté. Deze behandeling omvat alles waar IJsland voor staat!

Voor een sneak preview van deze behandeling: klik hier!

  • Welkomstritueel (hot towels en nek-/schouderstretch) met warme Velvety VIT-E Oil
  • Reiniging met de Thermal Cleansing Foam en Mineral Hydra Mist
  • Dieptereiniging (dubbel) met Enzym Peeling en Spicy Skin Shock zuurstofmasker (desgewenst worden de wenkbrauwen bijgewerkt*)
  • Basalt Sensage (massage gelaat met VITC Oil Elixer en warme basalt stones)
  • Cryo Oil Massage (massage gelaat met Velvety VIT-E Oil  en koude massage sticks)
  • Velvety VIT-E Oil Masq (met oor- & hoofdhuidmassage)
  • Contouring Decolleté Treatment met milde fruitzuren
  • Dag- of nachtverzorging met oogcrème
  • Persoonlijk huidadvies

*Indien de wenkbrauwen opnieuw in model moeten worden gebracht, kan voor de extra behandeltijd een surplus in rekening worden gebracht.

Wil jij voor jouw Droomreis naar RYJVK een ‘Upgrade’ boeken, zodat je Tax Free je travelset, de Daily Essentials Kit, shopt? Dat kan in de Online afspraak module onder ‘Upgrade bij Gezichtsbehandelingen’ of per mail. Je ontvangt dan maar liefst 21% korting op dit geweldige souvenir in combinatie met je RYJVK gezichtsbehandeling!

 

Op al onze behandelingen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing!