Vitamine-J blijft dicht tot 23 juni a.s.

Een gat in de lucht zou ik moeten springen met de officiële aankondiging dat ik per 11 mei weer “open” mag. Toch voelt dit niet zo… dat is o.a. de reden om nog niet gelijk open te gaan. Ook stond onze zomervakantie al gepland in juni, waardoor ik – nu het COVID-19 hygiëneprotocol eindelijk bekend is – mijn heropening over die vakantie heen til.
 
Laat ik voorop stellen ontzettend dankbaar te zijn voor de vele steunende reacties in de afgelopen periode en voor de recente aanvragen voor het inboeken van behandelingen!
 
De afgelopen 7 weken zijn voor mij persoonlijk heftig geweest, vooral vanwege alle onzekerheid & afhankelijkheid (wel/niet open, etc.). Naast het feit dat er voorlopig geen huid-op-huid contact plaats vindt, waardoor alle behandelingen met handschoenen worden uitgevoerd, worden ook een aantal andere onderdelen die naar mijn mening belangrijk zijn voor de beleving ingeperkt. Zo mag ik je jas niet meer aannemen, worden de behandelingen beperkt tot puur de behandeling, mag er zo min mogelijk worden gepraat tijdens de behandeling en kan ik je geen verfrissend glaasje water of gezellig kopje thee meer aanbieden voor of na de behandeling.
 
En daarnaast draag ik continu een mondneusmasker, antispatbril en handschoenen conform het Advies van de Anbos Branche Schoonheidsverzorging. Dit zijn niet de enige maatregelen waar ik aan moet & ook wil voldoen.
 
De gezondheid van mijzelf en mijn klanten staat namelijk nog steeds op nummer 1!
 
Lees er alles over in mijn zojuist verstuurde nieuwsbrief ?
 
Ik hoop van harte je vanaf 23 juni weer vol hernieuwde energie te mogen ontvangen in mijn “COVID-proof” salon! En wie weet heeft er tegen die tijd alweer een versoepeling plaatsgevonden van de te nemen maatregelen! Liefs Judith